A Lincheln kastély titkai – olvasói vélemények

A Lincheln kastély titkai – olvasói vélemények” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nagy érdeklődéssel kezdtem olvasni a Lincheln Kastély titkát. A szereplőket régi ismerősként üdvözölhettem a könyv lapjain, köszönhetően a megjelenést megelőző 7 fordulós játéknak.

  A sodró lendületű történet egy percig sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét. Tökéletes jellemábrázolásokkal még közelebb érezheti magához Adam-et, Nathan-t, Anthony-t, Jorgos-t, Adriano Atyát és a többieket.

  Jó volt “látni” a skót-vidék szépségét, olvasni a titokzatos Őrzőkről és hinni, hogy valóban léteznek, vigyázzák az emberiséget, hogy előbb vagy utóbb a jók győznek a való életben is.
  “Megmutathatom neked az utat, de neked kell végigmenned rajta, megmutathatom az ajtót, de neked kell kinyitni és belépni rajta.”

  Várom a folytatást, hogy ismét együtt nyomozhassak a megismert Hősökkel.

 2. Fordulatokban és izgalmakban gazdag cselekmény, lenyűgöző helyszínek és érdekes karakterek. Minden percét élvezet volt olvasni 🙂
  Csatlakozom az előttem szólóhoz, várom a folytatást!

 3. Erika, Zsany, nagyon köszönöm, hogy megírtátok a véleményeteket. Örülök, hogy mindkettőtöknek tetszett a könyvem. Ígérem, hogy a második regény olvasása közben sem fogtok unatkozni. A főszereplők ugyanazok lesznek, de a helyszín egy kicsivel egzotikusabb, ugyanis a történet fonalának bogozása közben Jordánia színpompás sivatagi világába kalauzolnak el bennünket Nathanék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.