Jerikó rózsája

Lily Macellister: Jerikó rózsája

Röviden a tartalomból:

Egy dél-franciaországi rendház évszázados falai sötét titkokat őriznek. A nyomok a Bibliából is jól ismert helyszínekre és eseményekig vezetnek. A rejtély kibogozása a Lincheln-kastély titkaiban megismert nyomozócsapatra vár.

Egyik nap a rendház vezetője, Simon atya feldúltan hívatja Nathant az irodájába, ahol a helyi csendőrparancsnokon kívül a Jordán Nagykövetség képviselője is várja. Kiderül, hogy pár nappal korábban egy fiú holtestét találták Jordániában a Wadi Rum sivatagban, egy ásatáson. A fiú a rendház egyik diákja, Jeromos testvér volt. Hogy került oda és miért ölték meg? Látszólag senki sem tudja. Miközben az esetről beszélgetnek, névtelen csomag érkezik Nathan részére, benne egy különös sivatagi növénnyel, a Jerikó rózsájával. Véletlen csupán, hogy ugyanolyan növényt találtak a halott fiú kezében is? Nathan sejti, hogy a csomag burkolt meghívó Jordániába, ebbe a csodálatos, fűszerillatú arab országba, ahol korántsem veszélytelen kalandok várnak rájuk.

A könyv megrendelhető e-book, és pár napon belül nyomtatott formátumban is:

Publio Kiadó – Lily Macellister: Jerikó rózsája – ebook

Bookline.hu

Libri.hu

Líra.hu

ekonyv.hu

A véleményed itt is elmondhatod:

moly.hu – Lily Macellister: Jerikó rózsája

Köszönöm, hogy a jordániai kalandok során is velem tartasz. Ígérem, izgalmakban és rejtélyekben bővelkedő nyomozásban lesz részed a dél-franciaországi rendház évszázados falai között és Jordánia mesésen szép, sivatagi tájain.

Lily