Hírek

Kedves Olvasóim,
a Publio Kiadónál megjelent második könyvem, a Jerikó rózsája nyomtatott változatban is.
Figyeljétek majd az adventi játékot, mert aki helyesen válaszol a heti játék kérdésére, Karácsony előtt megnyerheti az egyik dedikált példányt.
Jó olvasást és nagyon kellemes időtöltést kívánok,
Lily

*-*

Kedves Olvasóim,

mai napon megjelent a Jerikó rózsája e-könyv változata. Megrendelhető és letölthető a Publio kiadó weboldalán .
Nagyon jó olvasást és kikapcsolódást kívánok a kis nyomozócsapat legújabb jordániai és dél-franciaországi kalandjához. A nyomtatott verzió is hamarosan elérhető lesz. 🙂

https://publioboox.com/hu_HU/jeriko-rozsaja

  *-*

Köszönöm, hogy velem játszottatok, jó volt fordulóról-fordulóra látni a lelkesedést, amivel vártátok a következő kérdést. Ígérem, idén lesz még játék, addig is nagyon jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok A Lincheln kastély titkaihoz. Tartsatok velem, mert a Facebook-ra és a blogra továbbra is felteszek majd érdekességeket, híreket és videókat hasonló témákban, valamint nyomon követhetitek a következő könyvem írását is.
Nemsokára pedig jön egy olvasói játék, de hogy pontosan mi és mi lesz a nyeremény, most még titok. 🙂

Lily

Könyvemv

******************

Kedves Olvasóim,

a postás jó hírt és egy csomagot hozott: A Lincheln kastély titkainak próbapéldányát. Brigi készített is egy selfie-t vele.

www.lilymacellister.com

Ahogy korábban ígértem, mai nappal érkezik egy meglepetés, érdemes lesz figyelni a weboldalt vagy a FB oldalam.

Üdvözlettel,

Lily

*****************

Kedves Olvasóim,

a téli időszak csendjét és ünnepek utáni nyugalmát kihasználva elkezdtem írni második könyvem. A cselekmény vázlata, pontosabban szólva a bűntény szálai már összeálltak a fejemben. A munkaanyag címe: Jerikó rózsája. Ebben újra találkozhattok majd néhány, A Lincheln kastély titkaiból megismert szereplővel, de hogy kikkel, most még maradjon titok. Annyit azonban elárulhatok, hogy az alábbi képen látható folyosó is szerepet játszik majd az események alakulásában.

Lily

www.lilymacellister.com
Kép: Lily Macellister